WERKZAAMHEDEN 

De werkzaamheden van een gaan verder dan alleen het schilderen van muren en plafonds. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen wanneer u losse objecten wilt laten verven. Hierbij kunt u denken aan het verven van een antieke servieskast of natuurlijk het lakken van uw binnendeuren. Wij zorgen binnen echter ook voor een goede voorbereiding van de schilderwerken. Zo worden het oppervlak schuren en reinigen, voordat we de grondverf aanbrengen. Dit alles zorgt voor een goede hechting van de verf, waardoor het resultaat optimaal is. Heeft u binnen een beschadiging aan het houtwerk? Dan zijn wij tevens in staat dit te herstellen voordat het oppervlakte geschilderd wordt. 

 

WELKE VERFSOORT?

Als u binnenschilderwerken laat uitvoeren, dan heeft u de keuze uit vele verschillende soorten verf. Welke verfsoort de meest geschikte optie is, is grotendeels afhankelijk van de ondergrond en uw persoonlijke voorkeur. Voor het schilderwerk op een binnenmuur wordt doorgaans vaak een latexverf gebruikt. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat de ondergrond volkomen egaal is. Als dit niet het geval is, blijft u alle oneffenheden op de binnenmuur zien. Wilt u dit niet, dan kunt u ook kiezen voor structuurverf. Hierbij heeft u de keuze uit fijne of grove korrels, waarmee u zelf de uitstraling van de binnenmuur bepaalt.

 

HOOGGLANS OF ZIJDEGLANS?

Voor het schilderwerk kunt u tevens kiezen voor een hoogglans of zijdeglans lak. Deze lak soorten worden voornamelijk gebruikt bij het lakken van ramen, deuren of andere houten elementen. De keuze is voornamelijk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Hoogglans lak vereist namelijk een perfect egale ondergrond en vereist iets meer onderhoud: vlekken zijn al gauw meer zichtbaar. Zijdeglans zorgt ervoor dat oneffenheden in het oppervlak minder zichtbaar zijn.