Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk uit te voeren. We starten met het verlenen van het nodige advies en het behandelen van de ondergronden voor een duurzaam resultaat. Want tevreden klanten, daar gaan wij voor bij ieder project. 

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.  

KWALITEIT

Als ervaren schilder heeft u uiteraard garantie op kwaliteitsvolle en nauwkeurige schilderwerk. 

Uiteraard komen wij eerst langs voor een kennismaking, waarbij we ook de wensen doornemen. Op basis van deze wensen, wordt er altijd advies gegeven in verschillende opties, bestaande uit goed/beter/best. Ook andere technieken zoals spuitwerken, behoren tot de mogelijkheden. 
De opties worden onderbouwd met advies, werkwijze en dekkingsgraad. Vervolgens treffen wij de voorbereiding, waarbij de wanden en plafonds behandeld worden met oog voor detail, terwijl uw meubels en plafonds zorgvuldig worden afgeplakt en afgedekt. 

PRODUCTKENNIS

De kracht en de troeven van verf zitten nog altijd in de oneindige toepassingen, met als doel uw interieur te vernieuwen of aan te passen. 
Daarom is het erg belangrijk, om met de beste producten te werken die op de markt aanwezig zijn. 
Zo werken wij voornamelijk met Sikkens, Trimetal en SPS. Wij beschikken over ruime productkennis om deze kwaliteiten te waarborgen. 
Dit gaat samen met een streven naar een vlekkeloze afwerking. 

KLEURADVIES

Wanneer u wenst te schilderen of uw interieur opnieuw wilt decoreren, dan is kleuradvies in doel van functionaliteit, sfeer en karakter essentieel. Samen met u wordt een uitgebreid kleuradvies gegeven, waarin rekening gehouden wordt met alle externe factoren zoals de omgeving, meubilair, stijl maar uiteraard ook met uw eigen voorkeuren. U kunt kiezen uit diverse Sikkens stalen. Het kleuradvies is volledig kosteloos.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend advies.