SCHILDERWERK VERHOOGD DE LEVENSDUUR

 

VERHOOGDE UITSTRALING & BESCHERMING

In het algemeen heeft binnenschilderwerk twee belangrijke functies: het verbeteren van de uitstraling én het beschermen van het houtwerk. Voor het binnenschilderwerk is vooral het esthetische aspect van belang. Hiermee geeft u het huis een eigen sfeer en dit zorgt er tevens voor dat u met veel plezier van de woning kunt genieten. Tegelijkertijd is het echter ook belangrijk dat u het houtwerk beschermt tegen bijvoorbeeld slijtage. Dit is zeker bij de trap belangrijk. Met het schilderen van de trap zorgt u ervoor dat de traptreden niet te glad worden, waardoor u de veiligheid garandeert. Schilderwerk beschermt het hout bovendien tegen beschadigingen en houtrot.

 

BINNENSCHILDERWERK

Voor wie graag geniet van een optimaal woongenot is het binnenschilderwerk van groot belang. Door binnen te schilderen maakt u van uw huis een thuis. U bepaalt zelf welke kleuren u de muren, het plafond of de ramen geeft en daarmee geeft u het huis een eigen karakter.

Hoewel binnenschilderwerken door veel klanten beschouwd wordt als doe-het-zelf klus, behaalt u toch het mooiste resultaat als u hiervoor een binnenschilder inschakelt. Niet alleen verzorgt de binnenschilder alle schilderwerken, maar hij zorgt er ook voor dat alle troep naderhand wordt meegenomen. Zo ervaart u minimale overlast en geniet u snel van uw vers geverfde huis! Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van binnenschilderwerken? Vraag via het contactformulier vrijblijvend een offerte aan, vergelijk de kosten en bespaar tot wel 40% op het binnenschilderwerk!

 

VERGLAAGD BTW-TARIEF?

Wanneer u een grote schildersklus uitbesteedt, dan kunnen de totale kosten flink oplopen. Zeker als u grote oppervlaktes laat schilderen. Is uw huis ouder dan vijf jaar? Goed nieuws: u betaalt in dat geval een blijvend verlaagd btw-tarief! De overheid heeft bepaald dat u voor een aantal renovatiewerken slechts 6% btw hoeft te betalen, in plaats van de gebruikelijke 21%. Hier vallen ook de buiten- en binnenschilderwerken onder. Voorwaarde hiervoor is wel dat het gaat om een permanente bewoning. Als u twijfelt dan kunnen wij u verder informeren over het verlaagde btw-tarief.

 

KLEURADVIES PRIJZEN VAN BINNENSCHILDERWERK

Niemand koopt een auto , tv of telefoon zonder dat hij weet wat het gaat kosten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het uitbesteden van binnenschilderwerk. Wie zijn huis wil laten schilderen, wil vooraf graag een indicatie van de kosten. Elke binnenschilder hanteert z’n eigen tarief. Dit betekent dat de prijs per schildersbedrijf enorm kan verschillen. Wilt u zeker weten dat u niets teveel betaalt? Vergelijk dan de prijzen van verschillende schilders met onze offerte