VERSCHILLENDE OPPERVLAKTES ZIJN MET SPECIALE COATINGS TE BEHANDELEN

 

 

TRAP SCHILDEREN

Het beschilderen van de trap is een belangrijk onderdeel, omdat de verf de trap beschermd tegen bijvoorbeeld slijtage, waardoor u de levensduur verlengt. Bovendien zorgt de verf ervoor dat de traptreden minder glad zijn, waardoor er geen kans op uitglijden is. De meeste klanten zien echter enorm tegen deze schildersklus op. Het lijkt misschien niet veel, maar trappen hebben over het algemeen een flink oppervlak dat bestaat uit kleine, lastig te bereiken hoekjes. Wij nemen deze klus daarom graag uit uw handen. 

 

BINNENDEUREN SCHILDEREN

Hoewel het schilderwerk op de ramen binnen regelmatig wordt bijgewerkt, blijkt dat binnendeuren vaak over het hoofd gezien worden. Ook het schilderen of lakken van de binnendeuren heeft echter een enorm effect op de uitstraling van de woonkamer. Wilt u binnen graag een unieke afwerking op uw deuren? Vraag dan naar de mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan magneetverf of krijtbord verf. 

 

RAMEN SCHILDEREN

Ook binnen is het belangrijk om het schilderwerk op de ramen goed te onderhouden. Ook dit voeren wij met alle plezier voor u uit. Bij het binnenschilderwerk op de ramen is het belangrijk dat de juiste verfsoort wordt gebruikt. Wanneer de ramen bestaan uit onbehandeld hout dan zal schilderwerk maar weinig problemen opleveren. Wanneer de ramen echter bestaan uit gevernist hout, is het belangrijk om te kiezen voor watergedragen lak voor een optimale hechting. Hierin kunnen wij u adviseren over de verschillende verfsoorten, zodat u zeker weet dat het resultaat een lange levensduur heeft. Zijn uw ramen binnen van kunststof? Ook dan kunt u deze laten verven, vraag via het contactformulier naar de prijzen en mogelijkheden.

 

VLOER SCHILDEREN

Wist u dat u binnen ook de vloer kunt laten beschilderen? Dit is mogelijk bij vloeren van vele verschillende materialen. Heeft u binnen een houten vloer liggen? Dan is het verstandig om deze eens in de zoveel tijd in de lak te zetten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de houten vloer te verven in een frisse kleur. Ook hiervoor geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Door de vloer goed te schuren, ontvetten en reinigen realiseert de schilder een strak resultaat. Wilt u niet een houten vloer laten beschilderen, maar juist een betonnen vloer of tegelvloer? Vraag dan om een persoonlijk advies.