DEUREN & KOZIJNEN

Wenst u uw deuren of kozijnen in een nieuw kleurtje te steken? Opteer dan voor de schilderwerken. U kunt er terecht voor de klassieke en speciale technieken voor verfrealisaties voor deuren en/of kozijnen, volledig in de gewenste kleur of glansgraad. 

 

PASSEND KLEURADVIES

Uiteraard zorgen wij er voor dat al uw kostbare bezittingen zorgvuldig afgedekt worden. Er wordt dan ook ruim de tijd genomen om dit zorgvuldig te doen zodat u achteraf zeker geen problemen of schade ondervindt. 

Spuitwerk zorgt voor een snelle afwerking en streeploos resultaat, alsmede een aanzienlijke tijdswinst. Dit betekent een dikkere dekking en minder tijdsverlies. Overweeg dus zeker het spuitwerk. Wij vertellen u hier graag meer over. Vraag vandaag nog uw offerte via de contactpagina of via onderstaand formulier. 

 

VOORBEREIDING

Uit respect voor uw interieur, worden vloeren en meubelen steeds met zorg afgedekt en afgeplakt, alvorens de werkzaamheden te starten. De kracht van verf ligt nog altijd aan de oneindige toepassingen waarmee je een interieur vernieuwt. Uiteraard spelen ook de huidige trends een grote rol, rekening houdend met uw eigen voorkeuren. 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Contact ons of vul uw gegevens in onderstaand formulier in.